Bevægelseshuset er et moderne hus med fleksible og nytænkende rammer. Her er aktiviteter indenfor klatring, cirkusinspireret bevægelse, gøgl, artisteri, dans, musik, sceneoptræden og meget mere.

Bevægelseshuset byder med sine over 3000 m2 på nye unikke muligheder for bevægelse og aktivitet for alle. Huset har fire stærke og engagerede kernebrugere, som får fast base i Bevægelseshuset. Det er Aarhus Klatreklub, Gøglerskolen, Cirkus Tværs og Fodboldklubben ACFC. Kernebrugerne vil drive de forskellige tilbud i huset, og både børn, unge og voksne vil dagligt bruge huset og inspirere hinanden ind i sunde og læringsrige fællesskaber.

Bevægelseshuset og dets faciliteter er åbent for alle interesserede. Huset og dets kernebrugere inviterer og inspirerer til utraditionelle former for motion, bevægelse og kulturel udfoldelse. Her kan nye brugere både klatre, træne akrobatik, danse, jonglere, køre på et-hjulet cykel og meget mere på samme sted. Og er man til fodbold på kunstgræsbanen, mødes man i ACFC's klublokaler i huset før og efter spillet.